Esdeveniment “El valor de la diferencia” amb Fernando Romay

conferencia OPTITUD EN LAS VENTAS
Evento – Optitud en las ventas con Iosu Lazcoz
4 juliol, 2019
Comunicado Oficial – Covid-19 – Como afecta a la formación programada
15 març, 2020
Show all

Esdeveniment “El valor de la diferencia” amb Fernando Romay

Esdeveniment "El valor de la diferencia"

El passat divendres dia 7 de febrer e-format events, vam celebrar un nou esdeveniment “El valor de la diferencia”, al novedós i innovador Auditori Sixto Mir de Sant Carles de Ràpita.

En aquest cas, vam rebre convidats de diferents empreses de les Terres de l’Ebre i província de Castelló per celebrar i gaudir amb un formació magistral.

L’esdeveniment va iniciar amb la recepció dels assistents, a continuació vam poder gaudir d’una conferència magistral, “El valor de la diferència” realitzada per Fernando Romay, amb un toc d’humor, ens va explicar la seva vivència personal, com li va afectar la seva condició, i com va traure’n la part positiva, que li va portar a l’èxit.

Al finalitzar la conferència els assistents van poder gaudir d’un pica- pica a càrrec de diferents empreses de càtering de les Terres de l’Ebre, com Plat a Taula (Camarles), Som cuina (Sant Carles de Ràpita), Cassil (Tortosa) i Distribucions Balagué (Sant Carles de la Ràpita).

Al mateix temps, van poder saludar a Fernando Romay i realitzar-se una fotografia amb ell.

Els deixem un vídeo resum de l’esdeveniment magistral on Fernando Romay crea èmfasis en la necessitat de la formació continuada en la vida i a nivell professional:

I l’enllaç del reportatge fotogràfic del mateix esdeveniment:

Reportatge fotogràfic

Des d’ e-format, valorem el feedback dels nostres clients com a molt positiu i ens ompli de gratitud per seguir creixent.

Abrir el chat
Hola
En que et podem ajudar?