Esdeveniment – Optitud en les vendes amb Iosu Lazcoz

Entrega de diplomes: Formació amb Cuina japonesa i Tast de vins
3 abril, 2019
conferencia OPTITUD EN LAS VENTAS
Evento – Optitud en las ventas con Iosu Lazcoz
4 juliol, 2019
Show all

Esdeveniment – Optitud en les vendes amb Iosu Lazcoz

conferencia OPTITUD EN LAS VENTAS

L’equip de E-forma’t Events ens especialitzem a crear esdeveniments formatius per a cobrir les necessitats formatives de les empreses. Considerem que una empresa saludable és aquella en la que els seus integrants també ho són.

Quan majors i més urgents són les demandes en les empreses, és en els departaments comercials ja que les vendes són el motor principal de les empreses. Mantenir aquest motor lubricat es traduirà en més i millors vendes.

Amb aquests elements en ment, E-format Events va celebrar, el passat 28 de Juny, la conferència OPTITUD EN LES VENDES amb Iosu Lazcoz en el centre de coneixement Vinalab amb la col·laboració de l’ajuntament de Vinaròs.

Aquest esdeveniment ha estat un dels primers realitzats en l’àmbit de les vendes en el territori de Castelló i voltants.

Perquè ha de formar-se un venedor?

Per a millorar, per a continuar aprenent, perquè l’aprenentatge ha de ser constant per a tenir un millor enteniment del gran canvi que hi ha hagut en el client, per a aplicar noves tècniques i tàctiques que són molt diferents per a vendre avui dia.

Durant la conferència, Iosu Lazcoz va abordar el complex món de les vendes des d’un enfocament centrat en la persona i la seva potencialitat. Va posar exemples que il·lustren el que confirma. Va dir que “l’optimisme és una qualitat indispensable per a les vendes”, això no significa que l’optimista sempre tingui èxit, però sí ajuda al fet que ho aconsegueixi.

L’experiència va ser enriquidora en tots els sentits, per als més de 70 assistents, representat a diverses empreses del territori, que van participar en tot moment amb molt d’entusiasme de les activitats dinàmiques proposades per Iosu.

Volem agrair a tots els assistents a l’esdeveniment, a la speaker Teresa Giner, a l’Ajuntament de Vinaròs, al restaurant Rafel lo Cristalero i a Vertex Comunicació per fer d’aquest esdeveniment una experiència positiva que ens omple d’entusiasme i optimisme.

I gràcies a Iosu Lazcoz pels moments que va compartir abans, durant i en acabar la conferència amb el nostre equip i tots els assistents a l’esdeveniment. Gràcies per transmetre a tots conceptes fonamentals tant dins de l’àmbit de les vendes, com a nivell personal.

Abrir el chat
Hola
En que et podem ajudar?