TOT UN ÈXIT LA 1ª EDICIÓ CUINA JAPONESA

victor kuppers
Evento – conferencia motivación y entusiasmo con Victor Kuppers
14 gener, 2018
Comptabilitat Bàsica
Curs de Comptabilitat Bàsica
4 juliol, 2018
Show all

TOT UN ÈXIT LA 1ª EDICIÓ CUINA JAPONESA

1ª EDICIÓ FORMACIÓ MAGISTRAL EN CUINA JAPONESA

Amb la popularització del sushi i, en general, de tota la gastronomia japonesa a les nostres terres, també s’ha despertat l’interès de molta gent per aprendre a cuinar-lo, sigui a casa seva o en l’àmbit professional.
Amb això en ment, i per satisfer aquesta demanada és que des de E-format Events us oferim una formació magistral en cuina japonesa amb un dels millors professionals de les nostres terres: Hèctor Ribeiro, sushiman al restaurant SUKOMI a Tortosa.

La formació està dirigida tant a professionals de la restauració, com a persones interessades en aquest tipus de gastronomia que vulguin introduir-se en l’elaboració de cuina japonesa, obtenint així els coneixements i habilitats que li aportin una base solida en la preparació i elaboració d’aquest tipus de cuina.

El curs comprèn tot el necessari per obtenir uns sòlids fonaments en l’elaboració de sushi, així com aspectes fonamentals a tenir en compte en la mise en place, producció, servei i higiene.

Durant el mes de maig i juny va tindre lloc la 1ª edició de la formació magistral de cuina japonesa, a l’espai EBRETERRA (Deltebre) amb el suport del Consell Comarcal del Baix Ebre, on els participants van adquirir els coneixements i pràctica necessària per a la correcta elaboració de l’arròs per a sushi, tècniques d’enrotllat i pastat de sushi, elaboració de guarnicions i salses, així com tall i conservació del peix, farciments i toppings de nigiris i makis. La formació va constar d’una part teòrica i una part pràctica, així com d’una avaluació final per valorar l’eficàcia dels coneixements rebuts.

A causa de l’èxit d’inscrits a la Iª edició de la formació magistral, es van crear dos grups formatius per així poder disposar de classes amb menys participants amb l’objectiu de facilitar l’aprenentatge. Podeu visitar el reportatge fotogràfic d’ambdós grups (grup1grup2).

Aquest setembre es durà a terme la 2ª edició de la formació magistral de Cuina Japonesa, si esteu interessats ens podeu contactar mitjançant aquest formulari de contacte o bé al nostre correu electrònic info@e-format.es, o per telèfon al 977.47.01.51.

Aprofitem la oportunitat per informar-vos sobre la propera formació magistral en Cocteleria.

Abrir el chat
Hola
En que et podem ajudar?