Curs de Comptabilitat Bàsica

TOT UN ÈXIT LA 1ª EDICIÓ CUINA JAPONESA
25 juny, 2018
Unicef i E-format units per una causa
Felicitat amb UNICEF
13 setembre, 2018
Show all

Curs de Comptabilitat Bàsica

Comptabilitat Bàsica

Per més que s’innovi en processos de producció, o per més canvis tecnològics que es produeixin, l’operativa de tota empresa es basa a saber en tot moment amb quins recursos compta per portar a terme l’activitat productiva. Una bona gestió comptable és bàsica per poder sobreviure en un mercat cada cop més global i competitiu. Per dur a terme la gestió comptable, cal que els professionals tinguin els coneixements teòrics bàsics i adquireixin la pràctica suficient per ser capaços de complir amb les obligacions legals i conèixer la realitat econòmica de l’empresa en tots els àmbits.

És per això que des d’E-format Events us oferim una formació magistral en compatibilitat de la mà d’una de les millors professionals en l’àmbit comptable i d’assessorament a empreses de les nostres terres: Elisabeth Zapater, gerent de Zapater Assessors (l’Aldea).

La formació va dirigida a persones que vulguin iniciar-se en la comptabilitat, tant per a treballadors o aturats que desitgen desenvolupar o ampliar els seus coneixements en tècniques comptables, o autònoms que provenen d’àrees més tècniques i volen estar assabentats de primera mà de l’estat financer de l’empresa.

L’objectiu de la formació és molt simple: examinar l’entorn de l’empresa i com es desenvolupa la seva activitat per així comprendre el sistema des del punt de vista comptable, alhora que s’introduiran els conceptes i principis bàsics i fonamentals d’aquesta disciplina, amb la finalitat de poder-ho aplicar en la vida quotidiana i professional.

Les competències de coneixement i actituds seran adquirides pels participants mitjançant classes magistrals, per la resolució de tasques per part de l’alumne, i la realització de classes pràctiques de resolució d’exercicis. Les tècniques seran treballades mitjançant el treball individualitzat i en grup.
La formació tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre i constarà de 20 sessions de 3 hores per sessió on es combinaran classes teòriques i pràctiques on s’aplicaran els coneixements obtinguts en exercicis mitjançant la comptabilitat informatitzada amb ContaSOL: el software comptable per excel·lència.
Les inscripcions estan obertes, reserva la teva plaça!
Per a més informació ens podeu contactar mitjançant aquest formulari de contacte o bé al nostre correu electrònic info@e-format.es, o per telèfon al 977.47.01.51.

Informació de la formació magistral

Formació magistral Comptabilitat Bàsica – Camarles
Abrir el chat
Hola
En que et podem ajudar?