Esdeveniment – conferència el poder positiu del canvi amb Mago More

El poder positivo del cambio
Evento – Conferencia el poder positivo del cambio Mago More
30 gener, 2019
Entrega de diplomes: Formació amb Cuina japonesa i Tast de vins
3 abril, 2019
Show all

Esdeveniment – conferència el poder positiu del canvi amb Mago More

El poder positivo del cambio

El poder positiu del canvi“, d’això ens va parlar Mago More, ponent a l’esdeveniment magistral que vam celebrar el passat 25 de gener 2019 a l’auditori Sixto Mir a Sant Carles de la Ràpita.

L’objectiu de la ponència va ser el de proporcionar als participants les eines per a superar amb èxit els canvis que les noves tecnologies han impulsat en la societat actual. El Mago More ens va explicar que és el que cal fer per sobreviure i adaptar-se a aquest canvi que estem vivint, evitant veure-ho com una amenaça i transformant-ho en noves oportunitats per innovar.

Segons el Mago More, la innovació és perseverança “som capaços de fer coses impossibles, només fa falta que ens donen una petita espenta“.

La seva intervenció va despertar un gran interès entre el gran nombre d’empreses del territori que van assistir a l’esdeveniment. En finalitzar la ponència els participants van tindre el plaer de conèixer, fer-se fotografies al nostre photocall i xerrar amb Mago More.

Després del photocall els assistents van poder gaudir d’una degustació de vermut rapitenc, acompanyat d’un pica pica.

Volem agrair la participació a tots els assistents a l’esdeveniment, al ponent Mago More, a l’speaker Teresa Giner, i a Vertex Comunicacions, per fer d’aquest esdeveniment una experiència positiva que ens omple d’il•lusió i energia!

Abrir el chat
Hola
En que et podem ajudar?