Video resum esdeveniment magistral 2021

Evento Magistral 2021 – Mónica Mendoza
8 març, 2021
Personal Shopper
Formació Magistral en Personal Shopper
23 juliol, 2021
Show all

Video resum esdeveniment magistral 2021

Resum esdeveniment magistral 2021

Video resum esdeveniment magistral 2021 “Motivació i resiliència en temps COVID” amb Mónica Mendoza

 

El passat divendres dia 26 de març  e-format events, vam celebrar un nou esdeveniment online “Motivació i resiliència en temps COVID”, de la mà de Mónica Mendoza. 

En aquest cas, van assistir de forma online a la conferencia diferents empreses de les Terres de l’Ebre i província de Castelló per celebrar i gaudir amb un formació magistral.

L’esdeveniment va iniciar amb la recepció dels assistents de forma online, a continuació vam poder gaudir d’una conferència magistral, “Motivació i resiliència en temps COVID” realitzada per Mónica Mendoza.

Mónica ens va explicar eines i exemples molt creatius, per poder gestionar les nostres emocions i com obtenir motivació en el nostre dia a dia. Degut a la situació de la COVID que estem passant aquest últim any, on  s’ha accentuat a les nostres vides, aconseguir a  ser més resilients i automotivar-nos son claus per l’èxit.

Com diu Mónica Mendoza: “En esta vida gana el que es feliz más veces” 
Tots els assistents i empreses van rebre el seu pack events, on van poder degustar productes del territori i de km0 i gaudir al mateix temps del  esdeveniment online.

Els deixem un vídeo resum de l’esdeveniment magistral online amb Mónica Mendoza  i presentat per Jaume Borja.

Des d’e-Forma’t valorem el feedback dels nostres clients com a molt positiu i ens ompli de gratitud per seguir creixent.

Moltes gràcies! I esperem que l’any vinent ens puguem reunir de forma presencial de nou.

Abrir el chat
Hola
En que et podem ajudar?