Curs de Gestió empresarial per a treballadors i autònoms

Unicef i E-format units per una causa
Felicitat amb UNICEF
13 setembre, 2018
El poder positivo del cambio
Evento – Conferencia el poder positivo del cambio Mago More
30 gener, 2019
Show all

Curs de Gestió empresarial per a treballadors i autònoms

Gestión empresarial

Per més que s’innovi en processos de producció, o per més canvis tecnològics que es produeixin, l’operativa de tota empresa es basa a saber en tot moment amb quins recursos compta per portar a terme l’activitat productiva. Una bona gestió empresarial és bàsica per poder sobreviure en un mercat cada cop més global i competitiu. Per dur a terme la gestió empresarial, cal que els professionals tinguin els coneixements teòrics bàsics com les obligacions i drets del treballador autònom i adquireixin la pràctica suficient per ser capaços de fer un pla de treball autònom o plantejar un pressupost entre altres.

És per això que des d’E-format Events us oferim una formació magistral en gestió empresarial per a treballadors i autònoms de la mà d’una de les millors professionals en l’àmbit d’assessorament a empreses de les nostres terres: Elisabeth Zapater, gerent de Zapater Assessors (l’Aldea).

La formació va dirigida a persones que vulguin iniciar-se en la gestió empresarial, tant per a treballadors o aturats que desitgen desenvolupar o ampliar els seus coneixements en conceptes i eines bàsiques per portar la gestió laboral, fiscal i financera d’ una pyme.

L’objectiu de la formació és molt simple: Conèixer els avantatges i desavantatges del treballador autònom i aprendre diferents gestions, eines i procediments necessaris per a la gestió d’una empresa.

Les competències de coneixement i actituds seran adquirides pels participants mitjançant classes magistrals, per la resolució de tasques per part de l’alumne, i la realització de classes pràctiques de resolució d’exercicis. Les tècniques seran treballades mitjançant el treball individualitzat i en grup.
La formació tindrà lloc durant els mesos d’octubre i novembre i constarà de 10 sessions de 3 hores per sessió on es combinaran classes teòriques i pràctiques on s’aplicaran els coneixements obtinguts en caso reals d’empreses o autònoms.
Les inscripcions estan obertes, reserva la teva plaça!
Per a més informació ens podeu contactar mitjançant aquest formulari de contacte o bé al nostre correu electrònic info@e-format.es, o per telèfon al 977.47.01.51.

Informació de la formació magistral

Formació magistral Gestió empresarial per a treballadors i autònoms
Abrir el chat
Hola
En que et podem ajudar?