III EDICIÓ EVENT CULINARI

patrocinadors-culinaris-vicent
Agrair la participació a tots i cadascun dels nostres patrocinadors
8 juny, 2017
victor kuppers
Esdeveniment – conferència motivació i entusiasme amb Victor Kuppers
14 gener, 2018
Mostrat tot

III EDICIÓ EVENT CULINARI

esdeveniment-vicent
El passat 2 d’octubre va tindre lloc la III Edició de l’esdeveniment culinari “Creació de tapes i presentació de plats” organitzat per E-forma’t EVENTS a l’espai EBRETERRA a Deltebre.
L’objectiu d’aquesta iniciativa va ser donar a conèixer la riquesa gastronòmica de l’entorn i alhora oferir una experiència on aprendre noves tècniques culinàries. Per aquesta raó vam comptar amb la participació de VICENT GUIMERÀ, Cuiner de l’Any a Catalunya i xef Estrella Michelin per a dur a terme la formació magistral el dia de l’esdeveniment.
Vicent Guimerà forma part del moviment Slow Food, que dóna especial rellevància als productes de proximitat i promou la utilització de productes frescs. Basant-nos en aquest moviment, tots els ingredients utilitzats en l’elaboració de les receptesvan ser proporcionats i patrocinats per empreses locals. Tal com L’HORTA DE CARME (Camarles) que va patrocinar un assortit de productes ecològics o l’empresa ECOPERELLÓ (El Perelló), patrocinant l’oli ecològic emprat en l’elaboració de tots els plats.
Durant la jornada Vicent ens va transmetre la seva passió per la cuina i va compartir amb els assistents les seves tècniques culinàries, tant tècniques clàssiques com les mes avantguardistes.

Els plats preparats durant la jornada, van oferir propostes com ara:


  •  Musclos amb cogombre i escabetx

(Patrocinat per LA MUSCLERA DEL DELTA a Deltebre)


  • Lasanya cruixent de bacallà amb cireres, coco, tomàquet i alfàbrega

(Patrocinat per BACALLANERS SOROLLA a Tortosa)


  • Llagostí de Sant Carles amb taco, ajonegro, fonoll, ajoblanco i caviar d’oli

(Patrocinat per CONGELATS MARCOS a Sant Carles de la Ràpita)


També vam comptar amb el patrocini de GERMANS MARIN (Camarles) amb un pica pica dolç durant el descans.
Durant l’esdeveniment els participants van degustar les tapes i plats elaborats per  Vicent Guimerà, així experimentant els sabors de les receptes treballades.
La jornada va concloure amb l’entrega de diplomes i un photocall, on els assistents van poder fer-se una fotografia amb Vicent Guimerà.
L’esdeveniment va estar amenitzat per la comunicadora ebrenca Teresa Giné.
El reportatge fotogràfic va ser a càrrec del conegut fotògraf ampostí Lazaro fotogràfs.
%d bloggers like this: