Curs de Gestió empresarial per a treballadors i autònoms

Unicef i E-format units per una causa
Felicitat amb UNICEF
13 setembre, 2018
formacio operador carretons
Entrega diplomes operador carretons norma UNE 58451
30 octubre, 2018
Mostrat tot

Curs de Gestió empresarial per a treballadors i autònoms

Gestión empresarial

Per més que s’innovi en processos de producció, o per més canvis tecnològics que es produeixin, l’operativa de tota empresa es basa a saber en tot moment amb quins recursos compta per portar a terme l’activitat productiva. Una bona gestió empresarial és bàsica per poder sobreviure en un mercat cada cop més global i competitiu. Per dur a terme la gestió empresarial, cal que els professionals tinguin els coneixements teòrics bàsics com les obligacions i drets del treballador autònom i adquireixin la pràctica suficient per ser capaços de fer un pla de treball autònom o plantejar un pressupost entre altres.

És per això que des d’E-format Events us oferim una formació magistral en gestió empresarial per a treballadors i autònoms de la mà d’una de les millors professionals en l’àmbit d’assessorament a empreses de les nostres terres: Elisabeth Zapater, gerent de Zapater Assessors (l’Aldea).

La formació va dirigida a persones que vulguin iniciar-se en la gestió empresarial, tant per a treballadors o aturats que desitgen desenvolupar o ampliar els seus coneixements en conceptes i eines bàsiques per portar la gestió laboral, fiscal i financera d’ una pyme.

L’objectiu de la formació és molt simple: Conèixer els avantatges i desavantatges del treballador autònom i aprendre diferents gestions, eines i procediments necessaris per a la gestió d’una empresa.

Les competències de coneixement i actituds seran adquirides pels participants mitjançant classes magistrals, per la resolució de tasques per part de l’alumne, i la realització de classes pràctiques de resolució d’exercicis. Les tècniques seran treballades mitjançant el treball individualitzat i en grup.
La formació tindrà lloc durant els mesos d’octubre i novembre i constarà de 10 sessions de 3 hores per sessió on es combinaran classes teòriques i pràctiques on s’aplicaran els coneixements obtinguts en caso reals d’empreses o autònoms.
Les inscripcions estan obertes, reserva la teva plaça!
Per a més informació ens podeu contactar mitjançant aquest formulari de contacte o bé al nostre correu electrònic info@e-format.es, o per telèfon al 977.47.01.51.

Informació de la formació magistral

Formació magistral Gestió empresarial per a treballadors i autònoms
×
Hola
En que et podem ajudar?
%d bloggers like this: