Curs de Comptabilitat Bàsica

TOT UN ÈXIT LA 1ª EDICIÓ CUINA JAPONESA
25 juny, 2018
Mostrat tot

Curs de Comptabilitat Bàsica

Comptabilitat Bàsica

Per més que s’innovi en processos de producció, o per més canvis tecnològics que es produeixin, l’operativa de tota empresa es basa a saber en tot moment amb quins recursos compta per portar a terme l’activitat productiva. Una bona gestió comptable és bàsica per poder sobreviure en un mercat cada cop més global i competitiu. Per dur a terme la gestió comptable, cal que els professionals tinguin els coneixements teòrics bàsics i adquireixin la pràctica suficient per ser capaços de complir amb les obligacions legals i conèixer la realitat econòmica de l’empresa en tots els àmbits.

És per això que des d’E-format Events us oferim una formació magistral en compatibilitat de la mà d’una de les millors professionals en l’àmbit comptable i d’assessorament a empreses de les nostres terres: Elisabeth Zapater, gerent de Zapater Assessors (l’Aldea).

La formació va dirigida a persones que vulguin iniciar-se en la comptabilitat, tant per a treballadors o aturats que desitgen desenvolupar o ampliar els seus coneixements en tècniques comptables, o autònoms que provenen d’àrees més tècniques i volen estar assabentats de primera mà de l’estat financer de l’empresa.

L’objectiu de la formació és molt simple: examinar l’entorn de l’empresa i com es desenvolupa la seva activitat per així comprendre el sistema des del punt de vista comptable, alhora que s’introduiran els conceptes i principis bàsics i fonamentals d’aquesta disciplina, amb la finalitat de poder-ho aplicar en la vida quotidiana i professional.

Les competències de coneixement i actituds seran adquirides pels participants mitjançant classes magistrals, per la resolució de tasques per part de l’alumne, i la realització de classes pràctiques de resolució d’exercicis. Les tècniques seran treballades mitjançant el treball individualitzat i en grup.
La formació tindrà lloc durant els mesos de setembre i octubre i constarà de 20 sessions de 3 hores per sessió on es combinaran classes teòriques i pràctiques on s’aplicaran els coneixements obtinguts en exercicis mitjançant la comptabilitat informatitzada amb ContaSOL: el software comptable per excel·lència.
Les inscripcions estan obertes, reserva la teva plaça!
Per a més informació ens podeu contactar mitjançant aquest formulari de contacte o bé al nostre correu electrònic info@e-format.es, o per telèfon al 977.47.01.51.

Informació de la formació magistral

Formació magistral Comptabilitat Bàsica – Camarles Formació magistral Comptabilitat Bàsica – Amposta
×
Hola
En que et podem ajudar?
%d bloggers like this: